Verusa Holding ‘altın’ buldu

Verusa Holding'den yapılan açıklamada bağlı ortaklığı Standard Boksit'in Erbaa bakır maden sahasında tonda 3,95-12,54 gram aralığında altın madeni cevheri tespit edildi.

Verusa Holding bağlı ortaklığı Standard Boksit'in Erbaa bakır maden sahasında tonda 3,95-12,54 gram aralığında altın madeni cevheri  tespit edildi.

Şirket'ten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

"Şirketimizin %100 oranında bağlı ortaklığı olan Standard Boksit İşletmeleri A.Ş.'nin sahip olduğu 23 adet maden ruhsatından biri olan Tokat İli Erbaa İlçesi'ndeki bakır maden sahasında yapılan ön incelemeler neticesinde elde edilen numunelerle ilgili bugün gelen  analiz sonuçlarına göre, söz konusu maden sahasında tonda 3,95 – 12,54  gram aralığında altın madeni cevheri tespit edilmiştir.

Bahse konu analiz raporu ön incelemeler kapsamında elde edilen  numunelere dayalıdır. Bu nedenle söz konusu maden sahasındaki altın rezerv miktarının tespiti ile sahanın işlenebilir ve ticarete konu edilebilir nitelikte olup olmadığının anlaşılabilmesi amacıyla çok  daha kapsamlı incelemelere ihtiyaç bulunmaktadır.  Bu kapsamda jeofizik ve jeoloji çalışmalarını takiben sondaj faaliyetlerine başlanacaktır."

BofA gözünü o hisseye dikti, aldıkça alıyor Koton'un halka arz sonuçları açıklandı BofA, o hissede yüklü alım yaptı Son 5 halka arzın en çok kazandıranı o hisse oldu Altınay Savunma Teknolojileri kaç lot verir? O hisse yatırımcısına bir ayda 2 katı kazandırdı