Verusa Holding'in bağlı ortaklığı Standard Boksit ihaleyi kazandı

Verusa Holding, bağlı ortaklığı Standard Boksit'in MAPEG tarafından açılan ruhsat ihalesinde Kütahya Gediz'de bulunan maden sahası ruhsatı ihalesinin kazanıldığını açıkladı.

Şirket'ten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

"Şirketimiz Verusa Holding A.Ş.'nin %100 oranında bağlı ortaklığı  olan Standard Boksit İşletmeleri A.Ş., T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü ("MAPEG") tarafından  açılan Ruhsat ihalesinden Kütahya İli Gediz İlçesi'nde bulunan maden  sahası ruhsatının ihalesini kazanmış olup, 21.07.2020 (bugün) tarihi  itibariyle bedeli peşin ödenerek ruhsatı satın almıştır.

Son alınan yeni ruhsatla birlikte Şirketimiz Verusa Holding A.Ş.'nin %100 oranında bağlı ortaklığı Standard Boksit işletmeleri A.Ş.'nin sahip olduğu maden sahası sayısı 24 adete yükselmiştir."

BofA gözünü o hisseye dikti, aldıkça alıyor BofA, o hissede yüklü alım yaptı En çok para girişi olan 2 hisse dikkat çekti Yabancı gözünü o hisseye dikti, aldıkça alıyor Bugün hareketlenmesi muhtemel 4 hisse Yabancı yatırımcı 10 gündür o hisseyi satıyor