Yapı Kredi konut faizini indirdi

Yapı Kredi, kuruluşunun 75. yılında ülke ekonomisine olan desteğini artırmak amacıyla konut kredisi faiz oranını aylık yüzde 0,99'a çekti. Yapı Kredi’nin yeni konut kredisinden faydalanmak isteyenler kredi tutarı üst limiti olmadan, 120 aya kadar tüm vadelerde yüzde 0,99 faiz oranlı konut kredisi alabilecek.

Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Serkan Ülgen, Bankanın  makroekonomik gelişmeler ve piyasa koşullarına göre, müşterilerine ve  üreticilere değer katabilme hedefiyle çalışmalarını sürdürdüğünü  belirterek, şu bilgileri verdi: “Yapı Kredi olarak geniş ürün  yelpazemizle ve uygun ödeme seçenekleriyle müşterilerimizin her alanda  olduğu gibi konut finansmanı ihtiyaçlarında da yanındayız. Bu kapsamda  tüm müşterilerimiz 120 aya kadar olan tüm vadelerde kampanyamızdan  yararlanabiliyor. Geçerli faiz oranımızda kredi tutarı üst limiti de  bulunmuyor. Kampanya dahilinde tüm müşterilerimizin ödeme gücüne göre  farklı ödeme planları da oluşturabiliyoruz.”

En uygun faiz oranlı konut kredisinden, Yapı Kredi şubeleri, 444 0 445 telefon hattı veya yapikredimortgage.com internet adresi üzerinden  yeni kredi talebi olan müşterilerin yanı sıra mevcut konut kredisini Yapı Kredi’ye taşımak isteyen müşteriler de faydalanabilecek.

BofA bugün açık ara o hisseyi topladı BofA gözünü o hisseye dikti, aldıkça alıyor BofA, o hissede yüklü alım yaptı 2024'te bedelsiz kararı alan şirketler En çok para girişi olan 2 hisse dikkat çekti İşlem göreceği tarih belli oldu