Yerlinin döviz mevduatında düşüş

Yurt içi yerleşiklerin döviz mevduatı bir haftada 541,3 milyon dolar düşüş gösterdi.

Yurt içi yerleşiklerin döviz mevduatı bir haftada 541,3 milyon dolar düşüş gösterdi.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası(TCMB) tarafından açıklanan verilere göre, bir önceki hafta 176 milyar 4 milyon dolar olan yurt içi yerleşiklerin döviz mevduatı 2 Haziran ile sona eren haftada 175 milyar 462,60 milyon dolara geldi.

Gerçek kişilerin döviz mevduatları bir önceki haftaya göre 296,20 milyon dolar azalarak 105 milyar 451,40 milyon dolar, tüzel kişilerin döviz mevduatı 245 milyon dolar düşüşle 70 milyar 11,20 milyon dolar oldu.

Yurt içi yerleşiklerin parite etkisinden arındırılmış toplam yabancı para mevduatı 1 milyar 50 milyon dolar azaldı. Parite etkisinden arındırıldığında gerçek kişilerin döviz mevduatları 740 milyon dolar düşerken, tüzel kişilerin döviz mevduatları 310 milyon dolar düşüş gösterdi.

BofA gözünü kararttı, o hissede yüklü alım yaptı! BofA, bugün açık ara o hisseyi topladı! BofA'dan o hissede 800 milyon TL'lik yüklü satış! BofA'dan o hissede 1.6 milyar TL'lik yüklü satış! Manipülasyon operasyonuna neden olan hisse belli oldu Günün önemli şirket ve sektör haberleri