Yok olma tehlikesindeki dünya devleri

Güney Pasifik adasında, küçük bir ada ülkesinin iklim değişikliğinden dolayı yok olma tehlikesi var. Ama dünyada yok olma tehlikesinde olan tek ülke bu küçük ada değil. Dünyada herkesin balayı gözdesi olan yerlerin bile önümüzdeki yıllarda yok olma ihtimali var.

Cnbc'de yer alan bir analizde, iklim değişikliğinden en fazla etkilenecek ve etkilerini kolay atlatamayacak ülkeler incelendi. Analizde, United Nations Üniversitesi’nin Çevre ve İnsan Güvenliği Birimi’nin Dünya Risk Endeksi çalışmasından faydalanıldı. Endekse göre iklim değişikliğinden en fazla etkilenecek ülkeler Tonga, Fiji, Solomon Adaları ve Vanuatu. Cnbce’de yer alan bir analizde, iklim değişikliğinden en fazla etkilenecek ve etkilerini kolay atlatamayacak ülkeler incelendi. Analizde, United Nations Üniversitesi’nin Çevre ve İnsan Güvenliği Birimi’nin Dünya Risk Endeksi çalışmasından faydalanıldı. Endekse göre iklim değişikliğinden en fazla etkilenecek ülkeler Tonga, Fiji, Solomon Adaları ve Vanuatu.

BofA bugün açık ara o hisseyi topladı BofA gözünü o hisseye dikti, aldıkça alıyor BofA, o hissede yüklü alım yaptı En çok para girişi olan 2 hisse dikkat çekti İşlem göreceği tarih belli oldu Yabancı gözünü o hisseye dikti, aldıkça alıyor