Zorlu Enerji'den Rize'deki HES'e ilişkin açıklama

Zorlu Enerji, Rize'deki İkizdere Regülatörü ve HES kurulu gücünün 26,05 megavattan 24,94 megavata düşürülmesine ilişkin değerlendirme sürecinin devam ettiğini belirtti.

Zorlu Enerji Elektrik Üretim AŞ tarafından, Rize'deki İkizdere Regülatörü ve Hidroelektrik Enerji Santrali'nin (HES) kurulu gücünün 26,05 megavattan 24,94 megavata düşürülmesine ilişkin değerlendirme sürecinin devam ettiği belirtildi. 



Zorlu Enerji'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamasında, şirketin, yüzde 100 bağlı ortaklığı Zorlu Doğal Elektrik Üretimi AŞ'ye ait, Rize'nin İkizdere ilçesinde bulunan İkizdere Regülatörü ve Hidroelektrik Enerji Santrali'nin lisansında yer alan 26,05 megavat elektriksel kurulu gücün 24,94 megavata düşürülmesi için Enerji Piyasası Düzenleme Kurumuna başvuru yaptığı ifade edildi.


Söz konusu başvuruya ilişkin değerlendirme sürecinin devam ettiği bildirildi.  


BofA gözünü o hisseye dikti, aldıkça alıyor BofA, o hissede yüklü alım yaptı BofA bugün açık ara o hisseyi topladı O hisse yatırımcısına bir ayda 2 katı kazandırdı Nisan ayında bedelsiz kararı alan şirketler BIST 100’de sektörüne göre iskontolu hisseler