Anadolu Grubu Holding'i model portföyüne ekledi

İntegral Yatırım, Aselsan'ı (ASELS) yüzde 50 getiri ile model portföyünden çıkarırken Anadolu Grubu Holding'i 25,00 TL hedef fiyat ile model  portföyüne ekledi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

 Raporda şöyle denildi:

"MODEL PORTFÖY GÜNCELLEMESİ 

30 Aralık tarihinde başlattığımız Model Portföyümüz geçen sürede  endekse göre rölatif %17.6 kazanç sağlamıştır. 30 Aralık 2019 – 3 Haziran 2020 tarihleri arasında BIST100 endeksi %5.1 gerilerken, Model Portföyümüz %11.6 getiri sağlamıştır. 

ASELS çıkarıyoruz, AGHOL ekliyoruz

Son değerlendirmeler ışığında Model Portföyümüzde bir güncelleme daha  yapıyoruz. Buna göre Model Portföyümüze 75 gün önce dâhil ettiğimiz ASELS’i %50 getiri ile portföyümüzden çıkarıyoruz. ASELS için son  finansallarında piyasanın operasyonel performanstan çok nakitlerdeki  azalmayı yine sorun olarak gördüğünü izlemekteyiz.

ASELS için uzun vadeli pozitif görüşümüzü korumaya devam ediyor ve geri çekilmeleri alım için fırsat olarak izliyoruz. Buna karşılık içecek, perakende sektörü, otomotiv gibi güçlü sektörlere olan iştiraki bakımından AGHOL’ü portföyümüze ekliyoruz."

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar