Anadolubank, Kurum İçi İnovasyon Başarı Ödülü’nün sahibi oldu

Anadolubank, PSM AWARDS Ödül Töreni’nde 50 proje arasından seçilen “Teminat Çekleri İstihbarat Otomasyon” projesi ile “Kurum İçi İnovasyon” kategorisinde başarı ödülüne layık görüldü.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Türkiye'nin yüzde yüz yerli sermayeli bankası Anadolubank, Payment System Magazine Dergisi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen PSM AWARDS Ödül Töreni’nde 50 proje arasından seçilen “Teminat Çekleri İstihbarat Otomasyon” projesi ile “Kurum İçi İnovasyon” ödülünün sahibi oldu.

36 şirketten 50 proje katılımı

Finans, bilişim, yazılım ve sigorta sektörlerindeki teknoloji odaklı inovatif projeleri ödüllendirmek üzere bir araya gelen; sivil toplum kuruluşu yöneticileri, akademisyenler ve sektör profesyonellerinden oluşan PSM AWARDS jürisi; 36 şirketin katılım gösterdiği toplam 50 proje içerisinde, Anadolubank’ı “Teminat Çekleri İstihbarat Otomasyon” projesi ile “Kurum İçi İnovasyon” kategorisinde başarı ödülüne layık gördü.  

12 Aralık 2019 tarihinde gerçekleşen PSM AWARDS Ödül Töreni’nde “Kurum İçi İnovasyon Ödülü”nü, Anadolubank Bilgi Teknolojileri Genel Müdür Yardımcısı Tunç Bergsan aldı.

 

Kategoriler Şirket Haberleri
Yorumlar