Anlaşma imzalandı... 20 milyon dolar bekliyor

Arena Bilgisayar, Infinix marka cep telefonu ve aksesuarlarının Türkiye genelinde dağıtımına ilişkin distribütörlük anlaşması imzaladı. Şirket, yapılan anlaşmanın şirket satışlarına yıllık etkisinin 20 milyon doların üzerinde olduğunun beklendiğini belirtti.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Arena Bilgisayar'dan KAP'a yapılan açıklama şöyle:

"Şirketimiz, Infinix marka cep telefonu ve aksesuarlarının Türkiye genelinde dağıtımına ilişkin distribütörlük anlaşması imzalamıştır. Infinix, Tecno ve Itel marka akıllı telefon ve aksesuarlarının üreticisi konumunda bulunan Çin merkezli "Transsion  Holdings"in bünyesinde yer almaktadır. Transsion Holdings Afrika, Hindistan, Orta Doğu ve Asya-Pasifik pazarlarında başarılı bir yaygınlaşma stratejisi uygulayarak önemli bir pazar payı elde etmiştir. Infinix ile yapılan anlaşmanın Şirket'imizin satışlarına yıllık 20 Milyon ABD Doları üzerinde katkı sağlaması beklenmektedir.

Pay sahiplerinin ve Kamunun bilgisine sunulur."

ARENA ARENA BILGISAYAR SANAYI VE TICARET A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 40.02
Satış 40.32
Değişim -2.48%
Son Değer 40.02
En yüksek 42.36
En düşük 40.02
Haftalık Değişim -12.3905%
Aylık Değişim -21.6062%
Yıllık Değişim 26.967%

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar