Araba Almak İçin Araç Kredisi Şart Değil

Araba almak için finansal kaynak arayanlar soluğu bankada alıyor. Bankalar ise her zaman istenilen araç kredisi miktarını müşteriye vermez. Mesken Finans ile yüksek faizli araç kredisi almadan da araba sahibi olabilirsiniz...

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Mesken Finans yüksek faizli araç kredisi kullanmadan araba sahibi olmak isteyenler için fırsat kapılarını açıyor. Beğendiğiniz marka ve modelde arabaya Mesken Finans’ın sağladığı faizsiz araba imkanlarıyla sahip olabilirsiniz. Ödeme koşullarını bütçenize göre belirlediğiniz taksitle araba sahibi olabilirsiniz. Ayrıca Mesken Finans’tan arabanızı almanız için peşinat ve ara ödeme gibi zorunlu koşullarla da karşılaşmıyorsunuz. Almak istediğiniz arabayı belirleyin ve gerisini Mesken Finans uzmanlarına bırakın. Faizsiz arabanızı Mesken Finans’tan alarak hemen keyifle sürmeye başlayabilirsiniz.

Mesken Finans Faizsiz Araba Sahibi Yapıyor

Piyasa koşullarında yaşanan artış, vergiler ve zorunlu giderler araç fiyatlarına tavan yaptırmış durumda. Birde bu artışların üzerine yüksek faiz oranları da eklendiğinde araba sahi olmak hayal gibi görünüyor. Mesken Finans araba sahibi olmak isteyen herkesi faiz yükünden kurtararak kendi belirlediğiniz taksitle araba sahibi olmanızı sağlıyor. Mesken Finans almak istediğiniz her marka ve model araç için yüksek faizli krediler yerine senetle araba sahibi olmanızı sağlıyor.

Mesken Finans ile Araba Sahibi Olmanın Avantajları

Binmek veya yatırım yapmak amacıyla araba alırken kazanmak isteyenler için Mesken Finans büyük avantajlar sunuyor.

Mesken Finans ile araba sahibi olmak isteyen herkese sunulan avantajlar arasında;

Faizsiz,
Peşinatsız,
Dosya masrafsız,
Kefil ve koşul olmadan,
İpotek masrafsız,
Komisyonsuz,
Şeklinde birçok kolaylık ve avantaj bulunuyor. Araba sahibi olmak isteyen herkes Mesken Finans’ın sunduğu bu avantajlarla istedikleri arabayı alabiliyor. Araba almayı hayal etmeyin Mesken Finans ayrıcalıklarıyla arabanızın keyfini sürün.

Mesken Finans Araba Alırken Kazandırıyor

Mesken Finans faizsiz araba sahibi olma fırsatını sunarak araba alırken kazandırıyor. Taşıt kredisi kullanarak alacağınız arabanın değerinin iki katını ödemek yerine bütçenize göre belirlediğiniz taksitlerle alacağınız arabanın gerçek değerini ödeyerek kazançlı çıkıyorsunuz. Mesken Finans avantajlarıyla sahip olacağınız araba için hiçbir komisyon, dosya masrafı, ipotek bedeli ve peşinat ödemenize de gerek kalmıyor. Mesken Finans ile siz arabanızı seçip sadece bütçenize göre ödeme planları oluşturuyor ve arabanızın anahtarını teslim alıyorsunuz. Böylece faizsiz arabanın keyfini sürmek size kalıyor.

Kaynakça: https://www.meskenfinans.com.tr/

Kategoriler Şirket Haberleri
Yorumlar