Arzum'un halka arzına yoğun talep: Hisselerin çoğu bireysel yatırımcının

Arzum halka arzında fiyat 17.00 TL oldu, ek satışla birlikte 15,3 milyon TL nominal değerli payın satışı gerçekleşti. Şirketten KAP' yapılan açıklamada halka arzın yüzde 70'i bireysel yatırımcılara yüzde 28,1'i kurumsal yatırımcılara oldu.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

KAP'a yapılan açıklama şöyle;

17-18 Aralık 2020 tarihlerinde gerçekleştirilen Arzum Elektrikli  Ev Aletleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. (“Arzum”) halka arzında birim fiyat  17,00 TL olarak belirlendi.

Halka arz edilen 13.306.475 TL ile ek satışa sunulan 1.995.971 TL olmak üzere toplam 15.302.446 TL nominal değerli payların satışı gerçekleşti.

Yurt İçi Bireysel Yatırımcılara ayrılan tahsisat tutarının 53,6 katı, Yurt İçi Kurumsal Yatırımcılara ayrılan tahsisat tutarının 18,7 katı ve Şirket Çalışanlarına ayrılan tahsisat tutarının 1,5 katı talep geldi.

 

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar