Aselsan Teknik Analiz

Ahlatcı Yatırım, Aselsan hisse senediyle ilgili teknik analiz raporu yayımladı. Ahlatcı Yatırım raporunda, bugün para girişinin yoğunlaştığı hisse senedinde orta vadede 19 TL üzerinde kalıcılık devam etmesi durumunda 19,85 yukarı doğru kırılarak tekrar kalıcı yükseliş hareketine başlayabileceği ve 20,50 yeni hedef beklentisi ile fiyatlanabileceği tespitinde bulundu.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Ahlatcı Yatırım Tarafından  Hazırlanan Analiz:

"ASELSAN uzun vadeli düşüş trendi sonrasında yatay hareketine 16,50-20,50 TL arasında devam ederken borsanın son yükseliş hareketine sert yükselişlerle devam etmek yerine kademeli bir yükseliş trendi ile eşlik ediyor.

Özellikle bugün para girişinin yoğunlaştığı hisse senedinde orta vadede 19 TL üzerinde kalıcılık devam etmesi durumunda 19,85 yukarı doğru kırılarak tekrar kalıcı yükseliş hareketine başlayabileceği ve 20,50 yeni hedef beklentisi ile fiyatlanabileceğini düşünüyoruz."

 

ASELS ASELSAN ELEKTRONIK SANAYI VE TICARET A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 57.45
Satış 57.5
Değişim -0.85%
Son Değer 57.45
En yüksek 58.9
En düşük 57.15
Haftalık Değişim -2.1294%
Aylık Değişim 2.4064%
Yıllık Değişim 27.7234%

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar