ASELSAN'dan 31 milyon dolarlık anlaşma

ASELSAN ile Uluslararası Sağlık Hizmetleri AŞ arasında 31.315.000 dolar tutarında Yoğun Bakım Solunum Cihazı üretim anlaşması imzalandı. Sözleşmeye göre teslimat 2020 yılı içerisinde gerçekleştirilecek.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Şirketten konuyla ilgili KAP’a yapılan açıklama şöyle;

ASELSAN ile Uluslararası Sağlık Hizmetleri A.Ş. (USHAŞ) arasında Yoğun Bakım Solunum Cihazı ile ilgili olarak 09/06/2020 tarihinde ürün üretim sözleşmesi imzalanmıştır. Söz konusu sözleşme kapsamında ASELSAN'a toplam 31.315.000 ABD Doları tutarında "Orta Seviye Yoğun Bakım Mekanik Ventilatörü" siparişi verilmiştir.

Sözleşme kapsamında teslimatlar 2020 yılı içinde tamamlanacaktır.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar