Atlasglobal 16 Aralık Pazartesi uçuşlarına tekrar başlıyor

Atlasglobal Havayolları, Pazartesi itibariyle operasyonlara yeniden başlayacağını duyurdu. Şirket tarafından personele yapılan duyuruda, '16 Aralık itibariyle tüm ekip olarak görevlerimizin başında olacağız' açıklaması yapıldı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Airporthaber.com da yer alan habere göre; Atlasglobal Havayolları, Pazartesi itibariyle operasyonlara yeniden başlayacağını duyurdu.

26 Kasım'da nakit akışındaki gerekli yapılandırma ve iyileştirmeyi sağlamak amacıyla 21 Aralık'a kadar uçuşlarını durdurduğunu açıklayan Atlasglobal'den çalışanlarına müjdeli haber geldi.

Şirket tarafından personele yapılan duyuruda, '16 Aralık itibariyle tüm ekip olarak görevlerimizin başında olacağız' açıklaması yapıldı. 

Yapılan duyuruda;

"Nakit akışımızdaki gerekli yapılandırma ve iyileştirmeyi sağlamak amacıyla, tüm uçuşlarımıza 21 Aralık 2019 tarihine kadar ara vermek zorunda kaldığımızı duyurmuştuk.

16 Aralık 2019 Pazartesi itibariyle tüm ekip olarak görevlerimizin başında olacağız. Çalışma saatleri servis planlaması eski düzende devam edecektir" ifadeleri yer aldı.

 

Kategoriler Şirket Haberleri
Yorumlar