Ayini hoverboard üzerinde yapan rahip işinden oldu

“Hoverboard kullanan rahip” kulağa ilginç gelmeyebilir. Aksine gayet havalı bile duruyor. Ancak muhteşem hoverboard yeteneklerinizi ayin sırasında sergilerseniz bu pek hoş karşılanmayabilir. Öyle ki saygıdeğer işinizden ihraç bile edilebilirsiniz.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Filipinli rahibin başına gelen tam da buydu. Noel arifesi ayini için “sahne alan” rahip, işin içine biraz eğlence katmak istemiş olacak ki ayini hoverboard üzerinde gerçekleştirdi. Hoverboard üzerindeki yetenekleri gözlerden kaçmayan rahip, ayin sırasında adeta “popstar”a dönüştü.


Rahip kilisedeki kalabalıktan olumlu tepkiler alsa da din adamları aynı düşüncede değildi. Nitekim söz konusu ayin sonrası rahip görevinden alındı. San Pablo Psikoposu, olayı “Katolik alemine ve Tanrı’ya yapılan bir saygısızlık” olarak niteledi.
















Kaynak:LOG

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar