BAGFAŞ'tan önemli açıklama

BAGFAŞ, Marmara Denizi eylem planında yükümlülüklerini yerine getirmediği için faaliyetleri durdurulmuştu. BAGFAŞ bugün yaptığı KAP açıklamasında ise 'Numunelerden elde edilen analiz sonuçlarına göre, olumsuz bir durum tespit edilmemiştir.' ifadelerini kullandı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

BAGFAŞ'ın KAP'a yaptığı açıklama şöyle;

'14.06.2021 tarihli Kamuyu Aydınlatma Platformu'na ("KAP") yaptığımız özel durum açıklamamızda belirttiğimiz ve T.C Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 12.06.2021 tarihinde denetim amacıyla alınan su numunesine dair analiz sonucu, henüz Şirketimize bildirilmemiştir. Ayrıca, 09.06.2021 ve 12.06.2021 tarihlerinde aynı su çıkış noktalarının (denize deşarj noktaları) izlenmesi için Bakanlık'tan lisanslı BÇM ÇEVMER Ölçüm Analiz ve Laboratuvar Hiz. San. ve Ltd. Şti. tarafından analiz edilen şahit numunelere ait sonuçlar 23 Haziran 2021 tarihinde Şirketimize bildirilmiştir. Analiz sonuçları ekte paylaşılmaktadır.

Şahit numunelerden elde edilen analiz sonuçlarına göre, olumsuz bir durum tespit edilmemiştir.

Kamuoyuna saygı ile arz olunur.'

BAGFS BAGFAS BANDIRMA GUBRE FABRIKALARI A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 25.32
Satış 25.36
Değişim 0.2%
Son Değer 25.34
En yüksek 25.9
En düşük 25.26
Haftalık Değişim 6.3811%
Aylık Değişim -13.5743%
Yıllık Değişim -23.0722%

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Şirket Haberleri
Yorumlar