Banka hisselerinde hedef fiyatlarını revize etti

Credit Suisse, yayımladığı bir araştırma raporunda, Türk bankalarına karşı temkinli olmaya devam edeceklerini ve Naci Ağbal döneminde kısa süren iyimserliğin yerini makro ekonomik endişelere bıraktığını belirtti.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Credit Suisse, Türk bankalarına karşı temkinli olmaya devam edeceklerini belirterek, Türk banka hisseleri için hedef fiyat tahminini değiştirdi

Türk bankaları için hedef fiyatlarında ortalama yüzde 3’lük bir kesinti yaptığını belirten Credit Suisse, Akbank ve Garanti için üstün performans derecelendirmesini teyit ederken, İşbank, Vakıfbank ve Yapı Kredi için nötr notunu korudu. Halkbank ve TSKB içinse düşük performans notunu teyit etti.

Türk bankalarının şu an için iskontolu olmalarının görece düşüşü sınırlayacağını belirten banka, değerleme/fiyatlama oranının zamana ve koşullara bağlı olduğunu fakat Türk bankalarındaki iskontonun bir müddet daha devam edeceğini ifade etti.

Akbank için fiyat hedefini hisse başına 7,07 TL olarak belirleyen Credit Suisse, Garanti için fiyat hedefini 10,24 TL olarak belirlerken, Halkbank için 4,08 TL, İş Bankası için 5,75 TL, Vakıfbank için 4,24 TL, Yapı Kredi için 2,58 TL ve TSKB için 1,30 TL olarak belirledi.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar