Bankaların çalışma saatlerine 'virüs' ayarı

Bazı bankalar, koronavirüs tedbirleri kapsamında çalışma saatlerini yeniden düzenledi. Birçok banka çalışma saatini Türkiye Bankalar Birliği’nin tavsiye kararında belirtilen 12.00-17.00 arasına çekti.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Garanti Bankası'nın internet sitesinde yer alan duyuruya göre, bugünden itibaren 12.00-17.00 arasında hizmet verilecek.

Akbank twitter hesabından yapılan açıklamada bugünden itibaren şubelerde 12.00-17.00 arasında hizmet verileceği belirtildi.

Türkiye İş Bankası internet sitesinden duyurduğu açıklama ile  bugünden itibaren şubelerindeki gişelerden saat 12.00-17.00 arasında  hizmet verileceğini bildirdi.

Yapı Kredi Bankasının internet sitesinde yer alan duyuruda "Bu  süreçte, sizlerin ve çalışanlarımızın sağlığı için aldığımız koruyucu  önlemler çerçevesinde, 23 Mart Pazartesi günü itibarıyla tüm  şubelerimiz hafta içi her gün yalnızca 12.00-17.00 saatleri arasında  hizmet verecektir." denildi.

QNB Finansbank internet sitesinde yayımlanan duyurusunda "Siz  müşterilerimizin ve çalışanlarımızın sağlığını korumak için şube  çalışma saatlerimizi düzenledik. 23.03.2020 tarihinden itibaren tüm  şubelerimiz, 12:00 – 17:00 saatleri arasında hizmet verecektir."  açıklaması yaptı.

TEB'in internet sitesinde yer alan duyuruda, bugünden itibaren şubelerin 12:00-17:00 saatleri arasında hizmet verecekleri ifade edildi.

Alternatifbank twitter hesabından yapılan açıklamada, "Koronavirüs  salgını önlemleri kapsamında 23.03.2020 itibarıyla şubelerimiz 12.00 -  17.00 saatleri arasında hizmet verecektir. Bankacılık işlemlerinizi  mobil & internet bankacılık, ATM ve Müşteri İletişim Merkezimizden  yapmanızı rica ederiz." denildi.

Türkiye Bankalar Birliğinden (TBB), bankalara gönderilen tavsiye  kararında yeni mesai saati 12.00 ile 17.00 arası olarak belirlenmişti.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar