beIN SPORTS, Fenerbahçe'ye dava açtı

Fenerbahçe ile Katar merkezli yayıncı kuruluş beIN Sports arasında gerilim devam ediyor. beIN Fenerbahçe'nin giydiği 'beFair' tişörtleri nedeniyle sarı-lacivertli kulübe fikri mülkiyet ihlali davası açtı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Habertürk Gazetesi'nin Reuters'tan aktardığı habere göre, Fenerbahçe ile Süper Lig'in yayıncı kuruluşu beIN Sports arasındaki  gerginlik hukuki zemine taşınıyor.

Katar merkezli yayıncı, Fenerbahçe'nin giydiği 'beFair' tişörtleri nedeniyle sarı-lacivertli  kulübe fikri mülkiyet ihlali davası açtı.

beIN SPORTS'tan iki kaynak, şirketin, kulübün "beFAIR" logosunu  kullanmasını engellemek için çarşamba günü bir Türk fikri mülkiyet  mahkemesinde yasal işlem başlattığını söyledi.

Kaynaklardan biri, yeni yasal işlemlerin hazırlandığını belirtti.

Haberin Tam Metni:

https://www.haberturk.com/bein-sports-fenerbahce-ye-dava-acti-2985970-spor

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Şirket Haberleri
Yorumlar