Bera'nın iştiraki halka arz için düğmeye bastı

Bera Holding, bağlı ortaklığı Konya Kağıt AŞ'nin halka arzı için SPK'ya başvurduğunu KAP'ta açıkladı

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Bera Holding'den konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle:

"09.08.2021 tarihli KAP açıklamamızda bağlı ortaklığımız Konya Kağıt A.Ş'nin halka arzı kapsamında 01.07.2021 tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu ve Borsa İstanbul Anonim Şirketi'ne yapılan başvurunun yönetim kurulu tarafından sermaye piyasalarında mevcut konjonktürel durumun yeniden değerlendirilmesi sonucu halka arz başvurusunun ileri bir tarihte yapılmasının daha uygun olacağı kararı alındığı belirtilerek halka arz başvurusunun geri çekildiği ilan edilmişti.

Gelinen nokta da bağlı ortaklığımız Konya Kağıt A.Ş'nin paylarının bir kısmının halka arzına ilişkin olarak, Sermaye Piyasası Mevzuatı gereğince sunulması gereken belgeler ile  14.09.2021 tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu Başkanlığı ve Borsa İstanbul Anonim Şirketi'ne müracaatta bulunulduğu şirket tarafından Holding'imize bildirilmiştir."

 

                                                                                

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar