Beşiktaş, 4 bankayla anlaştı

Beşiktaş Futbol, aralarında Aktif Bank, Denizbank, Halk Faktoring ve Ziraat Bankası'ndan oluşan Konsorsiyum ile yapılandırma sözleşmesi imzaladı. Konsorsiyum ile mevcut finansal  borçlarını 2 yılı anapara ödemesiz olmak üzere 5 yıl vade ile  yapılandırma sözleşmesi imzalandı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Beşiktaş Futbol Yatırımları, Aktif Bank A.Ş., Denizbank A.Ş., Halk Faktoring A.Ş. ve T.C. Ziraat Bankası A.Ş.'den oluşan Konsorsiyum ile  yapılandırma sözleşmesi imzaladı.

Şirket'ten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

"Aktif Bank A.Ş., Denizbank A.Ş., Halk Faktoring A.Ş. ve  T.C. Ziraat Bankası A.Ş.'den oluşan Konsorsiyum ile mevcut finansal  borçlarını 2 yılı anapara ödemesiz olmak üzere 5 yıl vade ile  yapılandırma sözleşmesi imzalamıştır." 

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar