BİM’in üst yönetiminde değişiklik

BİM Yönetim Kurulu Başkanlığına Mustafa Latif Topbaş seçildi... Şirket'ten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi: "21 Mayıs 2019 tarihli Olağan genel kurul toplantısı sonrası şekillenen Yönetim Kurulu'nda görev dağılımı belirlenmiştir.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Şirket'ten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

"21 Mayıs 2019 tarihli Olağan genel kurul toplantısı sonrası  şekillenen Yönetim Kurulu'nda görev dağılımı belirlenmiştir. Buna göre Mustafa Latif  Topbaş  Yönetim Kurulu Başkanı ve Mahmud Pyarali Merali Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak atanmışlardır.

Sermaye Piyasası Kurulu Kurumsal Yönetim İlkeleri 4.2.6. maddesi  gereğince Yönetim Kurulu Başkanı ile İcra Kurulu Başkanı'nın aynı kişi  olması durumunda, bu hususun gerekçesinin kamuya duyurulması gerektiği  belirtilmiştir. Şirketimizde Yönetim Kurulu Başkanı aynı zamanda İcra Kurulu Başkanlığı görevini de yürütmekte olup bu durum, Şirket'in,  karar alma süreçlerinde daha hızlı ve etkin hareket edebilmesi ve daha  dinamik bir organizasyon yapısının oluşması sebebiyle tercih  edilmiştir."

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar