Binali Yıldırım-Ekrem İmamoğlu canlı yayın tartışması izle link

Yenilenen İstanbul Büyükşehir belediye başkanlığı seçiminde Ekrem İmamoğlu ile Binali Yıldırım kozlarını canlı yayında paylaşıyor. 23 Haziran öncesi 17 yılın ardından iki rakip bir araya geliyor. Her iki tarafta seçim vaatlerini kendilerine sorulan soruları yanıtlayarak özellikle kararsız seçmeni etkilemeye çalışacak. Öte yandan birçok kişi İmamoğlu-Yıldırım canlı yayınının hangi kanalda saat kaçta nasıl izleneceğini araştırıyor. İşte canlı yayın linki ve tüm detaylar…

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

23 Haziran'da yenilenecek olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri öncesinde Cumhur İttifakı'nın AKP'li adayı Binali Yıldırım ile Millet İttifakı'nın CHP'li adayı Ekrem İmamoğlu yarın canlı yayımlanacak olan bir tartışma programına birlikte katılacak.

EKREM İMAMOĞLU BİNALİ YILDIRIM CANLI YAYIN TARTIŞMASINI İZLE!

Tartışma saat kaçta, hangi kanalda?

Pazar günü düzenlenecek olan tartışma programının saat 21:00'da başlayacağı açıklandı. İstanbul'da Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan yayını, bütün televizyon kanalları yayınlayabilecek.

Ayrıca isteyen sosyal medya mecraları da tartışmayı kanallarında yayınlayabilecek. Özellikle Youtube’dan da izleyebilirsiniz.

 

Kategoriler Borsa Sözlüğü
Yorumlar