Bir bankadan daha sendikasyon kredisi

Türk bankalarının sendikasyon açıklamaları devam ediyor. Son açıklama Yapı Kredi'den geldi. Yapı Kredi iki dilimden oluşan 962 milyon dolarlık sendikasyon kredisi temin ettiğini açıkladı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Banka Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada 367 gün vadeli 351 milyon dolar ve 501 milyon euro tutarında iki ayrı dilimden oluşan yaklaşık toplam 962 milyon dolarlık sendikasyon kredisi anlaşması imzaladığını duyurdu.

20 ülkeden 42 finansal kurumun katılımıyla ve dış ticaretin finansmanı amacıyla kullanılacak olan sendikasyon kredisinin toplam maliyeti ABD Doları ve Euro için sırasıyla Libor + %2,50 ve Euribor + %2,25 olarak açıklandı.

Kaynak: BloombergHT

 

 

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar