Bir bilişim şirketi daha halka arz oluyor

SPK halftalık bülteni yayımlandı. Buna göre SPK'dan izin çıktı ve ARD Grup Holding'in iştiraklerinden biri olan bilişim ve yazılım şirketi ARD Grup Bilişim Teknolojileri halka arzı onaylandı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Sermaye Piyasaları Kurulu haftalık bültenini yayımladı. Kurul, birçok alanda faaliyet gösteren ARD Grup Holding'in iştiraklerinden ARD Grup Bilişim Teknolojileri A.Ş.'nin halka arz olmasına karar verdi. ARD GRUP BİLİŞİM A.Ş.; 2011 yılından beri Hacettepe Üniversitesi Teknokent'te teknoloji ve araştırma-geliştirme faaliyetlerini sürdürüyor.

Bültende şirketle ilgili şu ifadeler yer aldı:

Halka arz sonrasında bir yıl boyunca satışa hazır bekletilecek 1.875.000 TL nominal değerli payların halka arzı da söz konusu olabilecektir.

ARD Grup Holding A.Ş.’ye ait 3.500.000 TL nominal değerli paylar halka arz edilecektir.

 

 

 

 

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar