Bir hisse bir analiz: Hedef fiyatını yükseltti

InvestAZ Yatırım, Kordsa hedef fiyatını 12,30 TL'den 16,30 TL'ye yükseltti. Hisse değerlendirmesinde, 'Ürün fiyatlamalarındaki küresel rekabet ve Kovid-19'dan negatif etkilenen otomotiv sektöründeki gidişat ise hisse performansını aşağı yönlü baskılayan unsurlar' uyarısında bulundu.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Ayrıntılar şu şekilde:

"Kordsa 3. çeyrekte beklentilere paralel finansallar açıkladı. Net satışlar 1.079 milyon TL (Beklenti: 1.069 milyon) ve net satışlar 20 milyon TL (Beklenti: 19 milyon TL) olarak gerçekleşti.

KordSA Global'in dünya çapında çeşitlendirilmiş operasyonları ve dövizin sürekli güçlendiği ortam firmanın en olumlu özellikleri olarak öne çıkmakta. Ürün fiyatlamalarındaki küresel rekabet ve Kovid-19'dan negatif etkilenen otomotiv sektöründeki gidişat ise hisse performansını aşağı yönlü baskılayan unsurlar.

Hisse değerinde temettü alışkanlığının olumlu etkisi, faiz artırımı sonrası olumluya dönen yurt içi piyasa algısı ve aşı haberlerinin sonucunda artmaya devam eden küresel risk iştahı doğrultusunda hedef fiyatımızı 16,30 olarak revize ediyoruz."

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar