Bir hisse, bir analiz: Logo Yazılım

Tacirler Yatırım, Logo Yazılım’ı 150 TL hedef fiyat ve 'AL' tavsiyesi ile araştırma kapsamına aldı. Hisse değerlendirmesinde şirketin Borsa İstanbul’da işlem gören şirketler arasında  yüksek büyüme hikayesi olan ve güçlü nakit akımları yaratan iş  modeline sahip olduğunun altı çizildi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Tacirler Yatırım, Logo Yazılım’ı 150 TL hedef fiyat ve 'AL'  tavsiyesi ile araştırma kapsamına aldı.

Ayrıntılar şu şekilde:

"Logo Yazılım’ı Borsa İstanbul’da işlem gören şirketler arasında  yüksek büyüme hikayesi olan ve güçlü nakit akımları yaratan iş  modeline sahip bir şirket olarak görüyoruz.

Şirketin büyüme  potansiyelini, mevcut operasyonlarını ve cari değerlemesini göz önüne  aldığımızda, yatırımcıların Logo Yazılım’ı gerçek değerinin altında  değerlediklerini düşünüyoruz.

Dolayısıyla, Logo Yazılım’ı 150 TL hedef  fiyatla ve “AL” tavsiyesi ile araştırma kapsamına alıyoruz."

LOGO LOGO YAZILIM SANAYI VE TICARET A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 83.75
Satış 83.8
Değişim 2.95%
Son Değer 83.8
En yüksek 84.35
En düşük 80.85
Haftalık Değişim -0.1191%
Aylık Değişim -0.5931%
Yıllık Değişim 13.3198%

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar