BIST 100 Teknik Analiz: Günlük teknik bazlı hisse önerileri

Tacirler Yatırım'ın hazırladığı günlük BIST bülteninde teknik olarak bugün hareketli olması muhtemel hisseler paylaşıldı. Raporda ayrıca, 'Cuma gününden kalan alımların devamı ile başlamayı ve 1377 kanal direncinden ise kar realizasyonlarının etkili olması ile 1350’de bulunan yatay desteğe gerilemesini bekliyoruz.' denildi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Tacirler Yatırım teknik analiz bülteninde yer alan bilgiler şöyle;

Cuma günkü beklentimiz; “1344-1347 destek seviyesine yine geri çekilmeyle başlamayı bekliyoruz. 1344 destek seviyesi kırılması kısa vadeli güçlenmeyi sonlandırır ve 1335’e kadar gerilemeye neden olur.

Bizim beklentimiz 1344-1347 aralığında tutunma ve ardından 1360 yeniden yönelme olacağı şeklindedir.” demiştik.

Cuma günü en düşük 1343 olmak üzeregüçlü bir tepki gerçekleştirdik ve 1360’da bulunan direncide kırıp 1371’den kapanış gerçekleştirdik.

Cuma gününden kalan alımların devamı ile başlamayı ve 1377 kanal direncinden ise kar realizasyonlarının etkili olması ile 1350’de bulunan yatay desteğe gerilemesini bekliyoruz. 1377 kanal direnci kırılması durumunda 1392 direnci hedeflenebilir.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar