BISTECH'te yeni dönem başladı

Borsa İstanbul'da alım-satım ve takas işlemlerinin yapıldığı BISTECH Sistemi, ürün ve hizmet çeşitliliğinin artırılması ve piyasadan gelen taleplerin karşılanması hedefleri doğrultusunda geliştirildi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Borsa İstanbul'dan yapılan açıklamada, 2015'te geçişi yapılan BISTECH  Sistemi'nde, dün itibarıyla BISTECH 2.11 versiyonu olarak adlandırılan yeni  sürüme geçiş yapıldı.

Yeni sürümde, işlem sisteminde ve işlem sistemine bağlantı  kanallarında yapılan performans iyileştirmeleriyle en hızlı BISTECH deneyimi  başlamış oldu.

 

BISTECH teknolojisi kesintisiz işlem, işlem öncesi risk yönetimi ve  çoklu platform iyileştirme ve geliştirmeleri ile hızlı ve güvenilir olmaya devam  ediyor.

BISTECH 2.11 versiyonunda yer alan gelişmeler ve değişikliklerini  içeren duyuru Borsa İstanbul üyeleri,  veri yayın kuruluşları ve üyelere yazılım  sağlayan kuruluşlarla paylaşılırken, ayrıntılı bilgiye "www.borsaistanbul.com"  üzerinden erişilebiliyor.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar