BMS Çelik, ilk işlem gününe tavanla başladı

Borsa İstanbul'da bu yıl işlem görmeye başlayan 18. şirket olan BMS Çelik, ilk gününde, açılışta kısa bir süreliğine dalgalansa da tavan fiyattan işlem görüyor.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Borsa İstanbul'un yeni şirketi BMS Çelik, ilk işlem gününe yükselişle başladı. BMS Çelik hisseleri, 4,87'lik halka arz fiyatından başladığı işlemlerde, açılış seansında tavana yakın değerlenerek 5,35 seviyesinden açıldı. İşlemlerin artmasıyla birlikte kısa bir süreliğine fiyatlar 5 lira seviyesine geri çekilse de hızla toparlandı ve yeniden 5,35 ile tavan yaptı.  

BIST 100 endeksi, açılışta önceki kapanışa göre 0,41 puan ve yüzde 0,03 değer kazanarak 1.447,49 puana yükseldi. Endeks açılış seansının ardından eksiye döndü.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar