Borsa İstanbul: Borsa oynanmaz, yatırım yapılır

Bu yıl borsaya görülmemiş şekilde yerli yatırımcı girmesiyle birlikte bazı vatandaşlar büyük maddi kayıplar yaşadı. Borsa İstanbul ise hazırladığı videoda vatandaşlara, "Borsa oynanmaz borsada yatırım yapılır" uyarısında bulundu.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Merkezi Kayıt Kuruluşu (MKK) verilerine göre, Borsa İstanbul’da 2019 yılının tamamında 24 bin 519 artan yatırımcı sayısı, 2020'nin 1 Ocak-10 Mayıs döneminde 269 bin 993 artarak 1 milyon 473 bin 430'a yükselmişti. Dün itibarıyla borsada yatırımcı sayısı 1 milyon 690 bine çıktı.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar