Borsa İstanbul dalgalı seyretti: Endeks günü artıda kapadı
BIST 100 endeksi, güne güçlü bir başlangıç yapmasına rağmen gün içinde kazançlarını geri verdi ve yüzde 0,09 artışla 11.377,55 puandan günü tamamladı.
Abone ol
Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi, haftanın dalgalı seyrini bugün de sürdürdü.
Açılışta yüzde 0,66 primle 11.442,42 puana çıkan endeks, öğle saatlerine kadar satış baskısıyla kazançlarını geri bıraktı.
Günün devamında yatay bir görünüm sergileyen BIST 100, kapanışı yüzde 0,09 yükselişle 11.377,55 puanda yaptı.
Gün içi hareketler
Endeks gün içinde en yüksek 11.470,15 puanı görürken, en düşük 11.305,86 puanı test etti.
İşlem hacmi ise 121,4 milyar lira seviyesinde gerçekleşti.
Uzmanlara göre teknik görünümde 11.500 ve 11.600 puan direnç, 11.300 ve 11.200 puan ise destek seviyeleri olarak öne çıkıyor.
Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.