Borsa İstanbul, Reysaş hissesine 'dur' dedi

Borsa İstanbul, Reysaş Taşımacılık ve Lojistik hissesinde bir dizi tedbir aldı. Buna göre RYSAS pay piyasasında 15 gün boyunca internetten emir iletilemeyecek. Ayrıca daha önce VBTS kapsamında alınan açığa satış ve kredili işlem yasağı da devam edecek.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Borsa İstanbul'dan KAP'a yapılan açıklama şöyle;

Borsa İstanbul A.Ş. Piyasalarında Uygulanacak Gözetim Tedbirleri Yönergesi'nin 5. ve 6. maddelerindeki hükümler çerçevesinde, Tedbir Yönetim Sistemi kapsamında Reysaş Taşımacılık ve Lojistik Ticaret A.Ş. (RYSAS) payının piyasasında gerçekleşen işlemler nedeniyle RYSAS payında 27/01/2020 tarihinden itibaren 15 gün süreyle "İnternetten Emir İletilmesinin Kısıtlanması" önleyici tedbiri uygulanacaktır. Bu çerçevede RYSAS payında VBTS kapsamında halen uygulanmakta olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" ile "Brüt Takas" tedbirleri de "İnternetten Emir İletilmesinin Kısıtlanması" önleyici tedbiri ile birlikte aşağıda belirtilen tarihe kadar uygulanmaya devam edecektir.

 

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar