Borsa İstanbul’da “MOBTL” koduyla işlem görmeye başladı

Paylarının yüzde 20,29’sının halka arzını tamamlayan Mobiltel, bugün Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı. Hisse açılışta yüzde 2 primlense de şu dakikalarda halka arz fiyatının altında alıcı buluyor.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Paylarının yüzde 20,29’sının halka arzını tamamlayan Mobiltel, bugün Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı.

18-19 Kasım 2021 tarihlerinde sabit fiyatla talep toplama ve satış yöntemiyle ihraç edilen Mobiltel paylarına 3 kat talep geldi ve şirketin halka arz büyüklüğü 332.800.000 TL oldu.

Mobil telefon ve akıllı cihazlar şirketi Mobiltel, bugün itibarıyla Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı. Şirket payları, Yıldız Pazarda "MOBTL " kodu ile işlem görüyor.

Halka arz fiyatının 1.60 TL olduğu ihraçta halka arz büyüklüğü 332.800.000 TL olurken, İnfo Yatırım aracılığıyla gerçekleştirilen halka arza katılım sağlayan yatırımcı sayısı 33.000 üzerinde gerçekleşti. İhraç sonrası halka açıklık oranı ise yüzde 20,29 oldu.

Hisse açılışta yüzde 2 primlense de şu dakikalarda halka arz fiyatının altında alıcı buluyor

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar