Borsa İstanbul'da tarihi zirve yakın mı?

Tacirler Yatırım hazırlanan günlük BIST raporunda, Borsa İstanbul’un tarihi zirvesi olan 121 bin 500 puanın aşılmasının zor olmadığının altı çizildi. Raporda, 'Geçen hafta peş peşe 3 işlem hacmi rekoru ile kapatmış olmamız ile birlikte bu dirençlerin kırılmasını bekleyebiliriz' denildi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Tacirler Yatırım hazırlanan günlük BIST raporunda şu detaylar yer aldı:

Endeksteki görünümü teknik açıdan incelediğimizde ise, 121.500’de TL bazlı tarihi zirvemiz ve 20,370 cent ise dolar bazlı direncimiz olarak takip ediyoruz.

20.370 cent 119.500 seviyesine denk geliyor. Yani dolar bazında zirve seviyemiz kırılırsa 121.500’de bulunan direnç seviyesi aşılması da zor olmayacaktır.

Geçen hafta peş peşe 3 işlem hacmi rekoru ile kapatmış olmamız ile birlikte bu dirençlerin kırılmasını bekleyebiliriz.

Uzun vadede 20.370 cent kırmamız durumunda 24.330 seviyesine uzun vadede hedeflenebilir. Buda endeksin 142.800 seviyesine denk geliyor."

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar