Borsada kısa vadeli dalgalanmalara dikkat

Tuncay Turşucu Araştırma ve Danışmanlık A.Ş. kurucusu Tuncay Turşucu tarafından hazırlanan raporda BIST100 endeksinin performansı masaya yatırıldı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Raporda yer alan detaylar şöyle:

BORSA ENDEKSİNDE 2407 SAVAŞI

Borsa endeksi 2407 seviyesinin üzerinde tutunabilirse, ilerleyen günlerde yukarı doğru hareketlenme oluşabilir. Diğer yandan 2467 seviyesindeki 22-günlük ortalamanın altındayız ve bu olumlu değil.

Endeksin 22-günlük ortalama altında kalmaya devam etmesi durumunda 2407 desteğinin altına düşme olasılığı artacaktır.

Bu durumda 2300 seviyesindeki 50- günlük ortalamaya doğru bir düşüş görülebilir.

Stratejik olarak 2407 seviyesi üzerinde kaldığımız sürece pozisyonları korumakta fayda var. Endeksin 2407 desteğini kırması ve altında kalması durumunda 2300 seviyeleri denenebilir.

Endeksin 2407 altına sarması durumunda sakin yatırımcılar için 2300 seviyesi stop loss alınabilir. Bu dönemlerde kısa vadeli dalgalanmaların uzun vadeli planlarınızı bozmasına izin vermeyin.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar