Borusan Yatırım'ın Kredi Derecelendirme notu açıklandı

Kredi derecelendirme kuruluşu Saha Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri A.Ş, Borusan Yatırım'ın Kredi Derecelendirme notunu kısa vadeli (TR) A1+ ve uzun vadeli (TR) AA+ olarak belirledi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Saha Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri A.Ş.,

Borusan Yatırım ve Pazarlama A.Ş. için Kredi Derecelendirme notunu kısa vadeli (TR) A1+ ve uzun vadeli (TR) AA+ olarak belirledi.

Açıklamada şöyle denildi:

"Türkiye'de Sermaye Piyasası Kurulu lisansı ile kredi  derecelendirme faaliyetinde bulunan SAHA Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri A.Ş., Borusan Yatırım ve Pazarlama A.Ş.’nin

Kredi Derecelendirme notunu (Ulusal) kısa vadeli (TR) A1+ ve uzun  vadeli (TR) AA+ olarak belirlemiştir.

Şirketin yurtiçi pazardaki geçmişi ve konumunun yanı sıra,  tarafımızca yapılan sektör mukayeseli analizler ve şirketin taşıdığı finansal/operasyonel risklerinin incelenmesinin neticesinde  Borusan Yatırım ve Pazarlama A.Ş.’nin notu (Ulusal) kısa vadeli (TR) A1+ ve  uzun vadeli (TR) AA+ olarak belirlenmiştir.

Derecelendirme Notu (Ulusal): Uzun vadeli (TR) AA+

Görünüm: Stabil

Derecelendirme Notu (Ulusal): Kısa vadeli (TR) A1+

Görünüm: Stabil "

 

BRYAT BORUSAN YATIRIM VE PAZARLAMA A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 0
Satış 0
Değişim -97.5%
Son Değer 3182.5
En yüksek 3322.5
En düşük 3170
Haftalık Değişim -4.7155%
Aylık Değişim -6.481%
Yıllık Değişim 37.2938%

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar