BtcTurk, Türkiye’nin beş büyük bankası ile anlaştı

Türkiye’nin büyük ve önemli bankaları arasında yer alan Akbank, Denizbank, Fibabanka, Vakıfbank ve Ziraat Bankası ile işbirliğine giden BtcTurk, kullanıcılarına 7/24 işlem imkânı sunuyor.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Müşteri ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak kripto para işlem  seçeneklerini artıran BtcTurk, kullanıcılarına yeni hizmetini tanıttı.

BtcTurk kullanıcıları artık BtcTurk | PRO’da Akbank, Denizbank, Fibabanka, Vakıfbank ve Ziraat Bankası ile 7/24 havale ve para yatırma  işlemi yapabiliyor. BtcTurk, Türkiye’nin büyük beş bankası ile yaptığı  anlaşma neticesinde dünyada ve Türkiye’de bu kadar çok sayıda önemli  bankayla işbirliğinde olan ilk ve tek Bitcoin ve kriptopara platformu  olarak tarihe geçti.

Geçtiğimiz dönemde BtcTurk | PRO’da kripto-kripto işlem  çiftlerinde komisyonları kaldıran BtcTurk son olarak kullanıcılarının Türk Lirası ile yapacağı kripto alım-satım işlemlerinde komisyon  oranlarını ciddi oranda aşağıya çekti. 700 binin üzerinde üyeye sahip  olan BtcTurk, 1 TL’den – 50.000.000 TL’ye kadar her türlü hacimde hem  piyasa alıcıları hem piyasa yapıcıları için avantajlı komisyon  oranları sunmaya devam ediyor. Güvenilir ve belli bir geçmişi olan  kripto para birimlerini platformuna eklemeyi amaç edinen BtcTurk,  kripto para birimi portföyüne kattığı EOS ile kullanıcılarına saniyede  milyonlarca işlem gerçekleştirebilme fırsatı sunuyor.

BtcTurk | PRO’da BTC, ETH, LTC, XRP, USDT, XLM, NEO'da TRY ve BTC, USDT paritelerinde de işlem yapılabiliyor.

Kategoriler Şirket Haberleri
Yorumlar