Çemaş hissesindeki 7 kişiye ceza yağdı

SPK’nın dün açıklanan haftalık bülteninde Çemaş pay piyasasındaki işlemlerden dolayı 7 kişi ve 2 şirkete toplamda 13 milyon TL’yi aşan idari para cezası verildi. En yüksek ceza 10 milyon 587 bin 904 TL ile Çemaş hissesindeki işlemlerinden dolayı Emre Aydın’a verildi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

SPK, Çemaş pay piyasasında gerçekleştirilen işlemlerle ilgili 7 kişi ve 2 Şirkete toplam 13,6 milyon TL idari para cezaları verdi

ÇEMAŞ HİSSESİNDEKİ İŞLEMLERE CEZA YAĞDI

SPK, Çemaş –CEMAS- pay piyasasındaki yanıltıcı işlemlerinden dolayı Emre Aydın’a 10 milyon 587 bin TL’, Özer Karalar’a da 1 milyon 313 bin TL ceza verdi.

SPK ayrıca, yine aynı hissedeki işlemlerinden dolayı 5 kişiye de ayrı ayrı olmak üzere 30 bin 961 TL idari para cezası kararı verdi.

Öte yandan Çemaş hissesi saat 10.45 itibariyle yüzde 0,69 kayıpla 1,44 liradan işlem görüyor.

CEMAS HİSSESİ ANLIK TAKİP ET (TIKLA)

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar