Çocuk dizisi 7. bölüm fragman izle

Star TV'de her Pazartesi ekrana gelen "Çocuk" dizisinin 6. bölümü dün yine nefes kesti. Dünkü bölümde Hasan’ın Efe’yle ilgili öğrendiği gerçek bütün taşları yerinden oynatmıştı. İzleyiciler şu anda 7. bölüm fragmanı izlemek için arama yapmaya başladı. İşte "Çocuk" dizisinin 7. bölüm fragmanı...

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Başrollerini; Nazan Kesal, İsmail Hacıoğlu, Serhat Teoman, Merve Çağıran ve Ceyda Ateş Toplusoy gibi isimlerin paylaştığı Çocuk, 21 Ekim Pazartesi akşamı 6. bölümüyle ekranlara gelmişti. Çocuk'un önümüzdeki hafta yayınlanacak 7. bölümü de yine heyecan verici olaylara sahne olacak. İzleyiciler de şimdiden 7. bölüm fragmanı için arama yapıyor.

İşte 7. bölüm "Çocuk" dizisinin fragmanı:

Çocuk Dizisi Konusu

Çocuk dizisinde dört kadın annelikleriyle sınanırken çocuklarda anneleriyle sınanıyor. Akça hayat kadını olan bir annenin kızıdır. Kendi evladına daha iyi bir gelecek sunmak isteyen Akça, dünyaya getirdiği oğlu Efe’ye çok iyi bakamayacağını düşünerek  onu zengin bir aileye verir. Zengin bir ailenin gelini olan Şule Akça’nın oğlu Efe’ye çok iyi annelik yapar ama yıllar sonra Şule’nin öz bir evladı dünyaya gelir mucize olarak. Şule’nin kendi çocuğunun doğmasıyla dizi de işler değişir. Şule’nin kaynanası Asiye’nin ise herkesin hayatını alt üst edecek büyük bir sırrı vardır.

Kategoriler Borsa Sözlüğü
Yorumlar