Denizbank borsa kotundan çıkıyor

Denizbank payları bugünden itibaren Borsa kotundan çıkarılacak. BIST’ten konuyla ilgili KAP’a yapılan açıklamada ‘Merkezi Kayıt Kuruluşu nezdindeki süreci 13/12/2019 tarihinde tamamlandığından, Banka payları 16/12/2019 tarihinden itibaren Borsa kotundan çıkarılacaktır’ denildi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Denizbank payları bugünden itibaren Borsa kotundan çıkarılacak.

BIST'ten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

"13/11/2019 tarihli Borsamız duyurusunda belirtildiği üzere,  payları Borsamızda Ana Pazar'da işlem gören ve 15/11/2019 tarihinden  bu yana işlem sırası kapalı olan Denizbank A.Ş.'nin (Banka), II-27.2  sayılı Ortaklıktan Çıkarma ve Satma Hakları Tebliği kapsamında,

Merkezi Kayıt Kuruluşu nezdindeki süreci 13/12/2019 tarihinde tamamlandığından, Banka payları 16/12/2019 tarihinden itibaren Borsa kotundan çıkarılacaktır."

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar