Diriliş Ertuğrul 149.Bölüm fragman izle

TRT 1 ekranlarının reyting rekorları kıran yapımı Diriliş Ertuğrul’un 148. son bölümünde yine aksiyon dolu görüntüler vardı. Her Çarşamba günü ekranlara gelen Diriliş Ertuğrul’u takip edenler hemen 149. Bölümün fragmanını izlemek için arayışa başladı...  

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

TRT1’de yayınlan Diriliş Ertuğrul’un 148. Bölümü dün yayınlandı. Dizinin bitmesiyle birlikte 149. Bölümün fragmanı aranmaya başlandı.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 149. BÖLÜM FRAGMAN İZLE

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? BÖLÜM ÖZETİ

Ertuğrul ve adamları Berk Han'ın adamıyla görüşürken pusuya düşürülüyor. Arıkbuka, Ertuğrul’un kellesi istenmese de adamlarının hepsinin ölüm emri veriliyor. Kılıçlar çekilirken kıran kırana bir cenk başlıyor. Sonunda Arıkbuka Ertuğrul’u yakalıyor. Toruntay ve Mergen şehit oluyor. Turgut Alp ise yaralanıyor. Ertuğrul teslim olmamak için direnirken Mergen’in ölüşünü görüyor. Ağır yaralı olan Turgut da yerinden kıpırdayamıyor. O sırada Beybolat ortaya çıkıyor. Beybolat, Ertuğrul’a oğulları ile beraber kellesini alacağını söylüyor.

ERTUĞRUL TUTSAK EDİLİYOR

Ertuğrul’un pusuya düşüreceğini öğrenen Gündoğdu ve Alplar, Ertuğrul Bey'i bulmak için harekete geçiyor. Ertuğrul bir mağarada tutsak ediliyor. Ertuğrul’un tutsak edildiği haberi obaya geliyor. Osman babasından gelen bu haberle sarılıyor. Arıkbuka, mağarada sorguya çektiği Ertuğrul’un arkasındaki gücü öğrenmek istiyor. Ertuğrul’un ise tek bir cevabı var, ‘Rabbim’ Bu sırada İlbilge ve Hayme Hatun dahil herkes Ertuğrul’u bulmak için seferber olmaya hazırlanıyor. Gündoğdu da hedef olduğundan habersiz Ertuğrul’u arıyor. Ertuğrul’un tek duası var o da şehitlerinin intikamını alabilmek.

Kategoriler Borsa Sözlüğü
Yorumlar