Doğan Holding'den o iddialara yanıt

Doğan Holding'den basında çıkan medyaya geri dönüş iddialarına açıklama geldi. Doğan Grubu, 'yazılı veya görsel medyaya tekrar yatırım yapmak gibi bir planı kesinlikle bulunmamaktadır.' ifadelerine yer verildi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Doğan Holding, Doğan Grubu'nun yazılı veya görsel medyaya tekrar yatırım yapmak gibi bir planı kesinlikle bulunmadığını açıkladı.

Açıklamada şöyle denildi:

Bazı sosyal medya sitelerinde, Doğan Grubu'nun yurt içinde faaliyet gösteren bazı medya varlıklarını satın almak suretiyle tekrar medya sektörüne döneceği yönünde söylentiler yer aldığı öğrenilmiştir.

Sözkonusu söylentiler asılsız olup, kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. Doğan Grubu'nun yazılı veya görsel medyaya tekrar yatırım yapmak gibi bir planı kesinlikle bulunmamaktadır.

Bu açıklama, Sermaye Piyasası Kurulu'nun, II-15.1 "Özel Durumlar Tebliği"nin, "Haber ve söylentilerin doğrulanması" başlığını taşıyan 9'uncu maddesi hükümleri kapsamında yapılmaktadır.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar