Doğan Şirketler Grubu, Milli Piyango ihalesine girecekleri iddiasına açıklık getirdi

Doğan Şirketler Grubu, Milli Piyango ihalesine katılacakları iddiasıyla ilgili KAP’a açıklamalarda bulundu. Şirket, basında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını ve ihaleye katılmayacaklarını ifade etti. Medyada faaliyet gösteren şirketlerdeki paylarını Demirören grubuna satan Doğan Şirketler Grubu Holding (Doğan Holding) Milli Piyango ihalesine hazırlandığı iddia edilmişti.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Medyada faaliyet gösteren şirketlerdeki paylarını Demirören grubuna satan Doğan Şirketler Grubu Holding'in (Doğan Holding) Milli Piyango ihalesine hazırlandığı iddia edilmişti.

Konuyla ilgili KAP’a yapılan açıklama şöyle;

21-22 Temmuz 2019 tarihlerinde İnternet üzerinden faaliyet gösteren bazı medya sitelerinde, "Doğan Şirketler Grubu Holding'in Milli Piyango ihalesine katılmaya hazırlandığı" şeklinde haberler yer aldığı öğrenilmiştir. Söz konusu haberler gerçeği yansıtmamakta olup, Şirketimiz'in "Milli Piyango İşletme Hakkı İhalesi"ne katılması gibi bir durum söz konusu değildir.

Diğer taraftan, Türkiye'de "spor bahisleri" konusunda faaliyet gösteren ancak Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş. bünyesinde yer almayan ve herhangi bir iştirak ilişkisi de bulunmayan Doğan-Online'ın, Türkiye Varlık Fonu tarafından düzenlenen "Milli Piyango İşletme Hakkı İhalesi"ne katılımının planlandığı öğrenilmiştir.

 

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar