Doğtaş Kelebek hisse yorumu ve analizi

A1 Capital, Doğtaş Kelebek'i 2,50 TL hedef fiyat belirleyerek model portföyüne eklerken, Banvit'i kar realiazsyonu yapma kararı alarak model portföyünden çıkardı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Konu ile ilgili raporunda şu değerlendirme yapıldı:

"Mayıs ortası itibariyle AVM'lerin kademeli olarak açılmasının gündeme gelmesi özellikle mağzacılık ağı geniş olan Doğtaş Kelebek için olumlu algılanabileceğini düşünüyoruz.

Öte yandan sektör temsilcileri ile yaptığımız görüşmede özellikle Corona Virüs sonrası baskılanmış olan talebin açığa çıkmasına yönelik beklentilerin DGKLB hisselerini olumlu etkileyebileceğini  düşünmekteyiz. Üretim faaliyetlerine de devam eden hisseyi  bu hafta model portföyümüze ekleme kararı aldık.

Hedef fiyatımıza ulaşan Banvit hisselerinde bu hafta kar realizasyonu yapma kararı alarak model portföyümüzden çıkardık.

Model portföyümüzün getirisi 30 Nisan haftası itibariyle  yılbaşından bugüne %11,8 seviyesine ulaşmışken BİST-100 endeksine göre  model porföyümüz %25,9 görece pozitif performans göstermiştir. Bu  hafta model portföyümüzden BANVT hisselerini çıkartarak, DGKLB  hisselerini ekleme kararını aldık.

DGKLB DOGTAS KELEBEK MOBILYA SANAYI VE TICARET A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 2.03
Satış 2.04
Değişim 0%
Son Değer 2.04
En yüksek 2.05
En düşük 2.02
Haftalık Değişim -2.8571%
Aylık Değişim -9.3333%
Yıllık Değişim -12.4463%

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar