Doğuş Otomotiv hissesinde 'Volkswagen' düşüşü

Volkswagen’in, Türkiye'de fabrika kurma planını ertelemesi haberinin ardından markanın Türkiye distribütörü olan Doğuş Otomotiv DOAS hissesinde sert hareketler yaşandı. Şirket hisselerinde kayıplar yüzde 3’e yaklaştı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Volkswagen'in Türkiye yatırımını iptal ettiği yönünde uluslararası basında yer alan haberlerin doğru olmadığı, Volkswagen'in salgın nedeniyle uluslararası yatırımlarında ertelemeye gittiği öğrenildi.

Şirketten yapılan açıklamada ise küresel salgın sonrası yeni kapasite artış planlarının mümkün olmadığının altı çizildi.

HİSSEDE SERT DÜŞÜŞ

Öte yandan şirketin Türkiye distribütörü olan Doğuş Otomotiv DOAS hissesinde sert hareketler yaşandı. Şirket hisselerinde kayıplar yüzde 3’e yaklaştı. Hisse şu dakikalarda 15,13 liradan işlem görüyor.

 

DOAS DOGUS OTOMOTIV SERVIS VE TICARET A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 330.25
Satış 330.5
Değişim -17.5%
Son Değer 330.25
En yüksek 351.75
En düşük 330.25
Haftalık Değişim 0.5695%
Aylık Değişim 17.1715%
Yıllık Değişim 43.6148%

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar