Dünyaca ünlü web siteleri çöktü

Dünyanın birçok yerinde çeşitli internet sitelerine erişimde sıkıntı yaşandıktan sonra sitelere kullanıcıların yeniden girebildiği belirtildi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

İçerik teslim ağı Fastly Inc.’in çökmesi üzerine bugün aralarında New York Times, Reddit ve İngiltere hükümetinin de olduğu çok sayıda internet sitesine dünya genelinde erişim sağlanamadı.

Tüketicilerin internet siteleri ve uygulamalar üzerinden online alışveriş yapmalarını ve video izlemelerini sağlamaları için hızlı veri akışı sağlayan Fastly’nin internet sitesinde, yaşanan performans sorununun incelendiği belirtildi.

BBC İngiltere'de hükümetin internet sitesine erişilemediğini söylerken kullanıcılar Reddit'e girişlerde problem yaşandığını söylemişti. Downdetector'e göre, kullanıcılar Amazon ve CNN'in internet sitesine erişmekte de zorluk yaşandığı belirtilmişti.

New York Times, Spotify, Shopify ve Twitter'ın da erişimde zorluk yaşanan siteler arasında olduğunu belirtildi. Amazon ve S&P 500 vadeli işlemlerde günlük kazançlarını silerken Stoxx Europe da günlük kazançlarının büyük bölümünü geri verdi.

 

 

Kategoriler Gündem Kripto Para
Yorumlar