ELEKTRONİK SATIN ALMA VE TEDARİK İÇİN YENİ PORTAL: Taahhut.com

E-ihale alanına yeni giren Taahhut.com, en basit satın almalardan en kapsamlı ihalelere kadar, her türlü satın alma ihtiyacını karşılamaya yönelik bir platform olarak öne çıkıyor.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Taahhut.com’a birkaç adımda kolayca ve ücretsiz kayıt olunabilir. Her sektörden ve herhangi bir ölçekte firma, bu portalda satın alma yapabilir, e-ihale açabilir ya da tedarikçi firma olarak açık alımlarda/ihalelerde teklif verebilir.

Taahhut.com’da işveren (alıcı firma) tarafın yürüttüğü ihale açılması ve firma seçimi süreçlerinin şeffaf ve efektif olması sağlanıyor. İstekli (tedarikçi) firmalar açısından ise, yeni satış fırsatlarının takibinin yanı sıra teklif verme süreçleri dijital ortamda daha hızlı, kolay ve güvenilir bir hale geliyor.

Portala kayıt olunduğunda, 31 Aralık 2020’ye kadar devam edecek olan iki kampanyaya ulaşılabilir. İşveren firma komisyon oranı belirtilen tarihe kadar %0 ve tüm firmalara 3000₺ hediye bakiye fırsatı sunuluyor.

Geleneksel olarak basılı belgelerle, e-posta/telefon trafiğiyle ve yüz yüze yürütülen satın alma süreçlerinin verimlilik kaybına ve maliyetlerde artışa neden olduğu ortaya çıktıkça, Taahhut.com gibi e-satınalma platformlarının kullanımının her geçen gün artacağı ön görülebilir.

Kategoriler Şirket Haberleri
Yorumlar