Emekli bayram ikramiyeleri ne zaman verilecek

Ramazan bayramının bitimine az bir süre milyonlarca emekli vatandaş, 1000 TL’lik bayram ikramiyesinin ne zaman verileceği sorusunu araştırıyor. Emekli bayram ikramiyeleri ne zaman verilecek, emekli ikramiyesi ne zaman soruları cevap arıyor. Konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama gelmezken bayram ikramiyelerinin verileceği tarihle ilgili tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz…

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Geçen yıl başlayan ve Ramazan ve Kurban bayramı olmak üzere her iki dini bayramda da emeklilere verilen 1000 TL’lik bayram ikramiyesi bu yıl da verilecek.

Milyonlarca emeklinin merak ettiği soru ise bayram ikramiyelerinin ne zaman hesaplara yatacağı. Konuyla ilgili resmi bir açıklama henüz olmamasına karşın, maaşların en geç öbür hafta içerisinde yatırılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

EMEKLİ MAAŞLARI BAYRAMDAN ÖNCE ÖDENECEK

Emekli maaşları bayramdan önce ödenecek. Maaşını 1-5 Haziran'da alan memur emeklisine 31 Mayıs'a kadar ödeme yapılması bekleniyor. Ancak SSK ve Bağkur emeklisi, maaşını emeklilik kartındaki numarasına göre 17-28 Mayıs tarihleri arasında çekecek. Dolayısıyla SSK ve Bağkur emeklisi bayrama maaşını çekmiş olarak girecek.

Kategoriler Borsa Sözlüğü
Yorumlar