En çok önerdiği hisseler listesinden çıkardı

İş Yatırım, Yataş'ı en çok önerdiği hisseler listesinden çıkardı. Raporda bu kararın gerekçesi olarak Covid-19'un Türkiye'de hızla yayılma olasılığının tüketim alışkanlıklarına yansıyacağı olumsuz etki gösterildi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Konu ile ilgili raporda şu değerlendirme yapıldı:

‘İş Yatırım - Öneri Değişikliği Haberleri-Model Portföy Değişiklikleri

 Model Portföy Değişiklikleri

Yataş'ı en çok önerdiğimiz hisseler listesinden çıkartıyoruz. Hissenin uzun vadeli büyüme hikâyesini beğensekte, dün ilk vakadan sonra Covid-19'un Türkiye'de hızla yayılma olasılığının veya virüsün varlığının tüketim alışkanlıklarındaki üzerindeki olumsuz etkilerinin,  şirketin satışlarını kısa ve orta vadede oldukça olumsuz etkileyebileceğini düşünüyoruz.

Yataş en çok önerilenler listesine eklediğimiz tarihten bu yana endeksin yüzde 6 üzerinde performans gösterdi."

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar